Retur Politik

 

Vores politik varer 30 dage. Hvis der er gået 30 dage siden dit køb, kan vi desværre ikke tilbyde dig en refusion eller udveksling.

For at være berettiget til retur, skal dit emne være ubrugt og i samme stand som du har modtaget det. Det skal også være i den originale emballage.

Yderligere ikke-returvarer:
Gavekort

For at afslutte din returnering kræver vi en kvittering eller købsbevis.

Venligst send ikke dit køb tilbage til producenten.

Restitutioner
Når din retur er modtaget og inspiceret, sender vi dig en email for at give dig besked om, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi vil også underrette dig om godkendelse eller afvisning af din refusion.
Hvis du er godkendt, vil din refusion blive behandlet, og en kredit vil automatisk blive anvendt på dit kreditkort eller den oprindelige betalingsmåde inden for et bestemt antal dage.

Manglende tilbagebetaling
Hvis du ikke har modtaget en restitution endnu, skal du først tjekke din bankkonto igen.
Kontakt derefter dit kreditkortselskab, det kan tage lidt tid før din refusion er officielt bogført.
Næste kontakt din bank. Der er ofte en vis behandlingstid, før en restitution er offentliggjort.
Hvis du har gjort alt dette, og du endnu ikke har modtaget din refusion, bedes du kontakte os på: thatfootballbrand@gmail.com

Udsalgsvare
Kun regulære priser kan refunderes, desværre kan udsalgsprodukter ikke refunderes.

Ombytning
Vi erstatter kun varer, hvis de er defekte eller beskadigede. Hvis du har brug for at bytte den til samme vare, send os en mail på thatfootballbrand@gmail.com.

Gaver
Hvis varen var markeret som gave, når den blev købt og afsendt direkte til dig, modtager du en gavekredit for værdien af dit retur. Når den returnerede vare er modtaget, vil et gavekort blive sendt til dig.

Hvis varen ikke var markeret som en gave, da den blev købt, eller gavegiveren havde ordren afsendt til sig selv for at give dig senere, sender vi tilbagebetaling til gavegiveren, og han vil finde ud af om dit retur.

Forsendelse
For at returnere dit produkt skal du sende dit produkt til: Kong Oscars Gade 4 2tv København DK 2100

Du er ansvarlig for at betale for dine egne forsendelsesomkostninger for at returnere din vare. Forsendelsesomkostningerne kan ikke refunderes. Hvis du modtager en refusion, fratrækkes omkostningerne ved returforsendelse fra din refusion.

Afhængigt af hvor du bor, kan den tid, det tager for dit udvekslede produkt at nå dig, variere.

Hvis du sender et produkt over 400 Kr, bør du overveje at bruge en sporbar forsendelsestjeneste eller købe forsendelsesforsikring. Vi garanterer ikke, at vi modtager din returnerede vare.

instagram